Masterbeef Hollandia (gestoofde Masterbeef)

Masterbeef Hollandia (gestoofde Masterbeef)

Masterbeef Hollandia (gestoofde Masterbeef)

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

40 minuten.

Ingrediënten

50 gram Masterbeef
400 gram rode bietjes (gekookt)
25 gram boter
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)
Kotomisi Rijst

Bereiden

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in dunne reepjes.

Verhit de boter en laat de Masterbeef zachtjes uitbakken tot het bruin is. Voeg 1 eetlepel masterbeef (roerbakmix) en de rode bietjes toe, schep het om en laat het geheel 10 minuten met gesloten deksel op matig vuur stoven.

Serveertip: Serveren met rijst.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus